Supraveghere video

Gamă largă de echipamente pentru supravegherea video și înregistrarea evenimentelor

Eficiență

Secunet Project propune o gamă largă de echipamente pentru supravegherea video și înregistrarea evenimentelor ce se produc în zona supravegheată, precum și monitorizarea video la distanță a anumitor spații protejate, prin intermediul unor camere mobile.
Camerele de supraveghere captează și transmit imagini înapoi către o cameră de control – sau chiar de la distanță către un smartphone – unde sunt înregistrate pe un NVR, DVR sau în cloud. Camerele IP sau de rețea sunt din ce în ce mai răspândite, dar camerele analogice rămân populare. Există camere bullet și camere dome, precum și camere termice sau camere cu lumină redusă.
Supravegherea video sau CCTV (televiziune cu circuit închis) reprezintă de departe cel mai mare segment al pieței tehnologiilor de securitate.

Calitatea imaginii

Rezoluțiile au crescut în ultimii ani, aparând camere HD, 4K și chiar 7K. De asemenea, devine posibil să acoperiți zone mai largi cu mai puține camere datorită camerelor sofisticate PTZ și a inovațiilor, cum ar fi obiectivele de ochi de pește și camerele de 360 de grade.
Camerele de supraveghere video sunt din ce în ce mai folosite pentru aplicații dincolo de detectarea criminalității, inclusiv monitorizarea traficului, controlul mulțimii și găsirea eficienței operaționale în comerțul cu amănuntul.

Protejați-vă de efracție și spargeri cu sistemele noastre complete de supraveghere video.

Indiferent de numărul de locații gestionate, un sistem eficient de supraveghere video servește ca factor de descurajare a infracțiunilor, precum și ca metodă cheie pentru a capta și documenta evenimente de securitate în incinta dumneaovoastră. Cu soluțiile de securitate video și sistemele de securitate, vă putem garanta buna supraveghere a locației pe care o gestionați.
Un sistem de monitorizare a camerelor de securitate este o componentă critică a unei strategii cuprinzătoare de securitate. Secunet Project oferă experiența și expertiza pentru a proiecta, instala, întreține și actualiza o gamă largă de soluții pentru a satisface nevoile clientului, precum și pentru a se integra cu sistemele existente.