Sisteme complete și complexe

SECURITATE ȘI SIGURANȚĂ

Secunet Project

Companie specializată în furnizarea de sisteme complete și complexe de securitate și siguranță

Echipa este formată din specialiști cu vastă experiență în execuția sistemelor de securitate pentru toate tipurile de obiective.

Secunet Project este compania care își exprimă interesul și implicarea în coordonarea, verificarea și expertiza tehnică de calitate a proiectelor în execuția lucrărilor de construcții și instalații.

Divizia specializată în aria sistemelor de securitate și siguranță își furnizează serviciile complexe pentru toate tipurile de obiective prin intermediul echipei experimentate în continuă creștere.

Spectru complex de servicii pentru clienții guvernamentali și non-guvernamentali

Servicii de management și consultanță

Divizia specializată în servicii de management și consultanță în construcții oferă un spectru complex de servicii pentru clienții guvernamentali și non-guvernamentali

Dintre activitățile prestate în acest sens, enumerăm management-ul proiectelor, verificarea și validarea situațiilor de lucrări, întocmirea estimărilor valorice și dirigenție de șantier pentru toate tipurile de specializări.

Polivalența serviciilor și experiența întregii echipe urmăresc gestionarea amănunțită a fiecărei investiții imobiliare în parte și implicit conturarea unui rezultat de succes pentru beneficiarii noștri.

Misiune și valori

Cariere

Specialiști cu o vastă experiență în domeniu

Echipa noastră este formată din specialiști cu o vastă experiență în domeniu. Ne asumăm responsabilitatea formării și specializării continue a echipei noastre pentru stabilirea celor mai eficiente colaborări cu beneficiarii noștri. Astfel, dezvoltarea constantă a echipei reprezintă o prioritate pentru compania noastră.

Profesionalismul, implicarea și perseverența în obținerea celor mai bune rezultate sunt caracteristici care ne definesc și mențin compania la standarde înalte în ceea ce privește calitatea serviciilor oferite.