Stingere incendiu

Gamă largă de soluții și echipamente necesare pentru stingerea incendiilor

Pentru ce sunt utilizate sistemele de stingere cu gaz?

Sistemul de stingere a incendiilor cu gaz este utilizat în cazul incendiilor în zonele în care aplicarea unor agenți de stingere normali, cum ar fi apa sau spuma, ar putea provoca mai multe daune materiale decât focul. Gazele inerte reduc concentrația de oxigen din zona protejată, astfel focul pur și simplu se stinge. Sistemul este activat automat prin semnalizarea electrică a focului folosind detectoare de incendiu sau sistemul poate fi rulat manual. Acestea sunt utilizate pentru stingerea incendiilor în zone închise sau în incendii locale, de obicei în centre de date, centre de calculatoare, centre de control, camere electrice de înaltă tensiune și de joasă tensiune, precum și în laboratoare de testare a motoarelor, arhive sau altele asemenea.

Sporiți siguranța proprietății!

Cu cât soluțiile anti-incendiu sunt mai performante, cu atât crește valoarea clădirii. Stingerea incendiului reprezintă o parte importantă a siguranței clădirilor, astfel încât investițiile în echipamentele adecvate și întreținerea lor își arată importanța în situațiile de urgență.

Deoarece tipurile de cladiri, precum și activitățile și sarcinile de incendiu din acestea diferă, vă oferim ajutor de specialitate pentru evaluarea și livrarea sistemelor potrivite de stingere a incendiilor pentru sediul dumneavoastră.

Sistemele și echipamentele de stingere a incendiilor variază în funcție de dimensiunea, vârsta, utilizarea, structura și construcția clădirii dvs. Agenții de stingere a incendiilor variază în funcție de tipul de incendiu, de ex. electric, neelectric, lichid inflamabil, lemn și hârtie, grăsimi sau ulei, metal, produse chimice.

Folosim agenti de stingere precum: FM-200, INERGEN IG-541, ARGON IG-01, NITROGEN IG-100, CO2, NOVEC ETC

Compania noastră este dispusă să găsească soluția potrivită pentru clădirea dumneavoastră, siguranța companiei , siguranța angajaților și pentru confortul dumneavoastră.