Rețele voce date

Afaceri mai productive, mai sigure și mai agile

Rețeaua potrivită pentru a le susține

Tehnologia evoluează și se schimbă în permanență, uneori mai repede decât ai putea ghici vreodată. Aceste noi instrumente pot face afacerile mai productive, mai sigure și mai agile. Cu toate acestea, aceste instrumente au nevoie de rețeaua potrivită pentru a le susține.

Cablarea structurată este o infrastructură formată din elemente mai mici, standardizate. Puteți instala sisteme de cablare structurate într-o clădire, spre exemplu. Acest tip de cablare a rețelei poate sprijini toată tehnologia care avansează rapid la locul de muncă.

În trecut, se folosea cablarea punct-la-punct, ceea ce însemna că fiecare piesă hardware folosea propriul cablu. Cablarea a funcționat literalmente dintr-un punct în altul. Acest lucru ar duce la o dezordine confuză de cabluri și cabluri care ar putea fi deconectate accidental sau ar putea prezenta un pericol de siguranță pentru declanșare. Pentru a satisface nevoia crescândă de viteză și mai multă lățime de bandă, sistemele de cablare structurate au intrat în uz și sunt acum cea mai bună soluție pentru rețeaua unei companii.

Sistemele de cablare structurate sunt un fel de soluție de cablare a rețelei care vă organizează infrastructura. Frumusețea cablării structurate este că vă ajută să vă asigurați afacerea, asigurând orice hardware nou pe care îl adăugați, sprijinind în același timp cantitatea tot mai mare de date pe care întreprinderile o folosesc în fiecare zi. Face lucrurile mult mai ușor de gestionat pe măsură ce afacerea dvs. crește!

Timp de funcționare maxim

Timpul de funcționare este maxim deoarece adăugarea de hardware nou necesită mult mai puțin timp. Deoarece cablurile sunt îngrijite și instalate în mod ordonat, există mai puține confuzii. Este mai puțin probabil ca un cablu greșit să fie deconectat în timpul mutărilor, adăugărilor și modificărilor

Amprentă este redusă pentru că un sistem de cablare structurat permite tehnicienilor să utilizeze cablarea portbagajului cu diametru mai mic, reducând volumul total de cabluri și scăzând șansele pentru fluxul de aer blocat și cablurile zdrobite. Prin natură, este organizat și planificat un sistem de cablare structurat.

Scalabilitatea este sporită deoarece centrele de date de astăzi sunt medii complexe și diverse. Este necesar un sistem de cablare structurat pentru a gestiona și a susține conexiunile la hardware și pentru a permite creșterea rețelei. Un sistem structurat permite scalabilitatea datorită designului său modular. Deoarece amprenta este deja la locul său, este ușor să adăugați panouri de patch-uri suplimentare pentru a crea noi conexiuni.