On & Off street

Îmbunătățim experiența de parcare

Optimizare

Utilizatorii parcării sunt mereu în căutarea unor modalități de a-și îmbunătăți experiența de parcare.

În mediile urbane, oamenii își petrec mult timp căutând parcări. Astfel nu numai că pierd timpul, dar și poluarea crește. Mașinile care circulă în jurul lor pentru a găsi locuri de parcare sunt motivul unei părți considerabile a traficului pe străzi. Ca rezultat, care determină creșterea congestiei și reduce calitatea vieții în orașe.

On street

On street face referire la parcarea vehiculului pe stradă, oriunde pe sau de-a lungul bordurii străzilor, spre deosebire de parcarea acestuia într-un garaj de parcare. În unele străzi puteți parca vehiculul pe stradă, dar uneori există restricții. În principal, aceste restricții sunt prezentate pe indicatoarele de circulație. Uneori nu aveți voie să parcați decât pe o parte a străzii și alteori nu aveți voie să parcați deloc vehiculul.

Soluțiile de gestionare a parcării pe stradă sunt cea mai bună modalitate pentru administrațiile orașelor de a îmbunătăți calitatea vieții orașului și de a gestiona eficient parcurile lor de parcare.
Soluțiile noastre de parcare permit operatorilor de parcare și utilizatorilor parcării să obțină date în timp real privind disponibilitatea și prețurile parcării. Mai presus de toate, ambele părți pot colecta și comunica informațiile printr-o varietate de canale online.

Off street

Parcarea off street înseamnă parcarea vehiculului oriunde, dar nu pe străzi. Acestea sunt de obicei parcari special amenajate. Parcarea în afara străzii poate fi atât în interior, cât și în exterior. Parcarea în afara străzii include, de asemenea, loturi private, garaje și alee.
Soluția de gestionare a parcării în afara străzii oferă date în timp real despre disponibilitatea și rezervarea locurilor de parcare. De asemenea, oferă funcționalități dinamice de stabilire a prețurilor, permițând un echilibru între cerere și ofertă.

Sistemul este extrem de versatil și poate fi configurat pentru a se potrivi nevoilor practice ale oricărei facilități de parcare. Poate fi utilizat cu ușurință în clădiri de birouri, sporturi și locuri culturale, centre comerciale, spitale, universități, centre de convenții, aeroporturi și terminale de transport, facilități de parcare și multe altele.

Soluțiile Secunet Project permit stabilirea de prețuri dinamice, care pot contribui la un echilibru privind cererea și oferta în zonele de parcare ale orașelor. În plus, acest lucru poate duce la o mai bună gestionare a zonelor de parcare și poate aduce venituri mai mari pentru municipalități, reducând în același timp congestionarea traficului.