Misiune & Valori

Misiunea Secunet Project

Misiunea Secunet Project este de a promova o atitudine și o conduită profesională la cele mai înalte standarde in domeniul construcțiilor și al soluțiilor de securitate. Scopul nostru este ca acest domeniu să devină un exemplu al seriozității și al „simțului de răspundere” pus în practică de intreaga industrie.

Ne propunem să păstram o atitudine pozitivă, pasiune și convingere în tot ceea ce facem, să menținem relații de parteneriat durabile, construite pe loialitate, corectitudine și transparență reciprocă, să ne afirmăm ca un partener loial și furnizor competitiv,  să acordăm permanent atenție nevoilor clienților noștri și să investim continuu în reînoirea tehnologică și dezvoltarea de noi soluții.

Valorile companiei noastre

 Credem cu fermitate în valorile companiei deoarece acestea ne oferă o perspectivă profesională bine definită cu ajutorul căreia obținem cele mai bune rezultate.

Responsabilitate

Ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile noastre. Suntem conștienți de consecințele și de rezultatele schimbarilor și acțiunilor pe care le facem. Prin asumare reușim să evoluăm și să stabilim care sunt plusurile și minusurile muncii noastre.

Loialitate

Suntem loiali clienților nostrii, nu apelăm niciodata la acțiuni imorale. Suntem devotați colegilor, respectăm etica muncii. Susținem munca echipei și oferim ajutor ori de câte ori este nevoie.

Corectitudine

Corectitudinea este o valoare care întotdeauna va face o companie să fie de succes. Un profesionist corect inspiră încredere, iar noi, prin modul în care acționăm, demonstrăm că partenerii și colaboratorii noștri pot avea încredere în compania noastră.

Progres

Progresul personal este foarte important și astfel reușim să devenim cea mai bună variantă a noastră, învățarea ne ajută să inovăm și să gasim soluții optime.

Comunicare

Comunicarea reprezintă o valoare primordială. Prin comunicare înțelegem transparență, implicare, devotament. Pentru ca rezultatele noastre să fie de success, ascultăm, comunicăm, transmitem informații la timp, astfel încat să nu existe neclarități în relația de colaborare cu clienții noștri sau în colectiv.

Inovație

Dacă invențiile reprezintă idei noi, inovațiile reprezintă rezultatul de succes al acelor idei care îmbunătățesc sau creează servicii. Ne remarcăm prin abilitățile de a pune intrebări, de a colecta informații, prin deschiderea pentru experimentare și puterea de observație.