Control acces și pontaj

Alegerea celui mai bun sistem de control al accesului pentru spațiul dumneavoastră

Metode eficiente de a monitoriza spațiul

Funcția de control acces și pontajul reprezintă două metode eficiente de a monitoriza spatiul de lucru al unei companii și pentru o evidență clară a intervalului de timp în care persoanele își desfășoară activitatea.

Ca urmare a evoluției sistemelor de securitate și automatizării, sistemul de control acces și pontaj a apărut din nevoia de a limita accesul anumitor persoane și de a permite accesul persoanelor în zone prestabilite. Accesul se face prin folosirea cartelei de proximitate, fiind cea mai utilizată tehnologie, dar și alte metode cum ar fi smart card-urile, sistem biometric, banda magnetică, tag-uri, amprentă, iris, etc.

Alegerea celui mai bun sistem de control al accesului este o investiție mare și esențială pentru protecție. Controlul accesului reprezintă prima linie de apărare pentru a menține persoanele neautorizate în afara locurilor în care nu ar trebui să fie și o caracteristică cheie de siguranță pentru a oferi oamenilor siguranța la locul de muncă, în complexele rezidențiale de clădiri, parcări, etc.

Beneficiile sistemului de control acces și pontaj:

  • Soluții personalizate de control al accesului bazate pe card / etichetă, funcții de cronometrare și înregistrări personale
  • Simplitate în configurare și utilizare: diverse opțiuni de configurare și funcții speciale
  • Gama largă de rapoarte de management analizate în funcție de diferite criterii: prima sosire / plecare, absenteism, prezența într-o zonă, numărul de ore lucrate / departament etc.
  • Raportare programată: trimite automat rapoarte în zile, ore și la adrese prestabilite, exportate în fișiere accesibile de pe orice PC cu web browser
  • Raportare programată: trimiteți automat rapoarte în zilele, orele și adresele prestabilite, exportate în fișiere accesibile de pe orice computer cu un browser web

Secunet Project oferă și propune sisteme cu ajutorul cărora se poate restricționa accesul persoanelor neautorizate într-un anumit spațiu pentru confortul dumneavostră.