Apelare Medicală

Cele mai performante sisteme

Platformă de comunicații

Secunet Project vă oferă cele mai performante sisteme în materie de comunicații. Astfel, Apelarea Medicală este o platformă de comunicații de ultima generație pentru sectorul medical, pentru spitale, clinici, sanatorii, centre de ingrijire, centre pentru persoanele cu nevoi speciale, etc.

Apelarea Medicala este eficient datorită soluțiilor complete integrate în sistem. Apelurile sunt transmise de la pacienți direct către personalul medical pe dispozitivul central sau pot fi redirecționate către dipozitivele mobile prin notificări de tip push. De asemenea personalul medical poate efectua apeluri pentru pacienți sau pentru restul pacientilor în incinta spitalului, apel de tip anunt.

Siguranță, liniște și confort

Acest sistem funcționează cu ajutorul unui singur cablu de rețea, cee ce înseamnă reducerea semnificativă a problemei cablurilor sau confuzilor de cablare. In funcție de nevoile și cerințele sistemului medical, permite crearea de combinații personalizate, o varietate de terminale pentru paturile pacienților. Ecranul principal este grafic, tactil, prin luminare led, iar montajul se realizează cu usurință pe o masa sau pe un perete. Sistemul cuprinde nu numai apelurile de comunicații, dar și funcția de radio sau TV pentru pacienți. Apelul Medical poate fi funcțional si fără conexiune voce, indicând doar semnale luminoase sau semnale sonore standard in funcție de cerințe sau urgențe.

Apelul Medical reprezintă o modalitate prin care pacienții se simt in siguranță, au liniște și confort pentru că semnalul a fost transmis, iar personalul medical poate reacționa imediat. Sistemul reduce timpul de acordare ajutor pentru pacienți și eficientizează modul de lucru al personalului medical.