Soluții software de management parcări

Îmbunătățim experiența de parcare

Optimizare

Software-ul de gestionare a parcării este utilizat de companii pentru a optimiza spațiul de parcare, pentru a gestiona fluxul de mașini și pentru a asigura siguranța atât a mașinilor, cât și a persoanelor. Software-ul de gestionare a parcării ajută companiile să controleze accesul la locurile de parcare, să gestioneze mai multe tipuri de taxe și să proceseze plățile.

Software-ul de gestionare a parcării se integrează cu software-ul de supraveghere video sau soluții de captare și recunoaștere a imaginilor. De asemenea, este important ca managementul parcării să se integreze cu software-ul pentru stațiile de intrare și ieșire, precum și cu POS sau stații de plată.

Pentru a fi inclus în categoria Managementului parcării, un produs trebuie să:

  • Gestioneze diferite tipuri de parcare (de exemplu: cu handicap, VIP, invitat) și locațiile acestora
  • Urmărească traficul de intrare și de ieșire de persoane și mașini
  • Definească și să gestioneze locuri de parcare pentru mai multe locații
  • Urmărească permise de parcare și permise pentru diferite durate sau locații
  • Furnizeze sau să se inegreze cu funcționalitatea de procesare a plăților
  • Raporteze despre utilizarea spațiului, veniturile și alte KPI-uri

Aeroporturile și centrele comerciale sunt exemple de parcări tradiționale. Aceste parcări sunt gestionate de un software general de gestionare a parcărilor.

Software-ul de gestionare a parcărilor este în principal pentru date și raportare. Acestea oferă parcărilor vizibilitate în timp real a ocupării, controlului accesului și veniturilor.

Furnizorii de software de gestionare a parcărilor se concentrează pe integrarea cu hardware-ul parcării. Aceasta include bariere, porți, recunoașterea plăcuțelor de înmatriculare și senzori de parcare pentru a oferi o imagine mai cuprinzătoare a parcării.

Software-ul de gestionare a parcărilor este obligatoriu dacă o parcare este generatoare de venituri. Vă permite să vă sprijiniți operațiunile și luarea deciziilor cu informații comerciale.
Secunet Project oferă soluțiile de software și de gestionare a parcărilor, veți avea funcționalități noi și actualizate dezvoltate, programate și implementate de experți experimentați a căror expertiză specifică industriei vă oferă cele mai bune sisteme.