Soluții soft plată parcări

Îmbunătățim experiența de parcare

Soluția noastră completă

Cu soluția noastră completă, beneficiați de un sistem de gestionare a accesului vehiculului fiabil și cuprinzător, scalabil pentru diferite domenii de activitate: de la o parcare simplă a angajaților la soluții de rețea de oraș până la facilități complexe.

Prin intermediul unei varietăți de module opționale și opțiuni extinse de configurare, soluția noastra se potrivește perfect nevoilor clientului. În plus, numeroase interfețe pentru integrarea sistemelor terțe și a serviciilor online creează noi oportunități de afaceri și garantează independența și securitatea investițiilor.

Pentru a oferi întotdeauna cea mai bună gestionare a sistemului, software-ul este în continuă dezvoltare. În fiecare an, se adaugă noi funcții pentru dezvoltare. Dezvoltarea continuă a sistemului este asigurată cu ușurință printr-un contract software.

Gamă largă de tehnologii

Secunet oferă o gamă largă de tehnologii și servicii digitale care permit unui operator de parcare să controleze complet cine are acces și permite utilizatorilor să plătească pentru aceste servicii într-un mod eficient și prietenos.

Soluțiile Secunet sunt create folosind o suită de pachete software puternice și componente hardware integrate care oferă operatorilor posibilitatea de a proiecta, configura și livra experiența lor unică a clienților într-un mod pe care și-l doresc.

Dezvoltarea aplicațiilor mobile de auto-înregistrare și a interfețelor web cu SMS-uri automate sau notificări push pentru a alerta utilizatorii despre expirarea timpului. Permite crearea de software de gestionare, inclusiv setări personalizabile de limită de timp și reînnoire, gestionare de grup și sejururi prelungite, plus programarea bazei de date a vehiculului, informații de contact, istoricul plăților și încălcări ale parcării.

Clienții pot avea o experiență mai bună atunci când beneficiază de aceste parcări. Găsesc mașina rapid, efectuează plăți în mod automat prin intermediul dispozitivelor mobile sau primesc informații valoroase despre locul în care se află mașina cu ajutorul sistemele noastre de gestionare a parcării.