Bariere, bolarzi, turnicheți

Cele mai performante sisteme de siguranță

Multiple posibilități de utilizare

Vă oferim cele mai performante sisteme de siguranță potrivite pentru blocarea spațiilor publice cum ar fi piețele, centrele orașelor, străzile pietonale, parcurile, spațiilor private precum spații administrative, căi de acces, cabine de taxare, sunt doare cateva exemple dintre multe alte posibilități de utilizare.

Pentru fiecare spațiu care trebuie protejat sau controlat se stabilește un anumit nivel de securitate, iar în funcție de nivelul stabilit se aplică metodele specifice de siguranță, care îndeplinesc cel mai bine cerințele de securitate.

Bariere

Aparent clasică, aceasta soluție oferită de noi este cât se poate de automatizată. De la senzori, până la camere și orice altă adaptare in funcție de situație și nevoi, barierele moderne nu dezamagesc niciodată!

Bolarzi

Sunt disponibili într-o varietate mare pentru a se potrivi cel mai bine cerințelor. Funcționalitatea acestor bariere poate fi variată, regasindu-se în forme fixe, detașabile sau retractabile. Bolarzii au o construcție robustă, din materiale grele și oțel de înaltă rezistență. Pentru managementul traficului, asigura un grad de securitate înalt, protecție antivandalism și protecție antiterorism.

Sistemul cu bolarzi automatizați, în situațiile în care se dorește doar restricționarea autovehiculelor neautorizate într-un anumit perimetru și libera circulație pietonală, este cea mai potrivită alegere.

Turnicheți

În cazul în care se dorește monitorizarea persoanelor care pătrund într-un anumit spațiu se folosesc sistemele de tip turnicheți. Astfel, monitorizarea tuturor persoanelor care intră sau ies dintr-un anumit spațiu, cladire, zona cu acces restricționat, este mult mai facilă, în condițiile în care accesul este individual. Vă permite cunoașterea cu exactitate a numarului de persoane care intră în spațiul pe care doriți să-l monitorizați și restricționarea persoanelor neautorizate.